Iedereen weet dat het roken van een gewone sigaret erg slecht is voor je gezondheid. Het kan er voor zorgen dat je problemen krijgt met je longen, hart en zorgt dat je levensverwachting lager komt te liggen. Daarnaast is het roken van een gewone sigaret ook slecht voor je tanden.  Je tanden worden geler en er kan tandvleesontsteking ontstaan. Het roken van een gewone sigaret kan er zelfs voor zorgen dat je tanden los laten. Dit is natuurlijk niet wenselijk. Gelukkig is er met de E-sigaret op de markt een oplossing gekomen voor mensen die gezonder willen leven, maar toch willen roken.  

E-sigaret bevat een stuk minder gevaarlijke stoffen
In een E sigaret zitten een stuk minder gevaarlijke stoffen dan in een gewone sigaret. Wist je dat er tot wel 300 kankerverwekkende stoffen in een gewone sigaret zitten? Waarschijnlijk niet.  Bij het roken van een E-sigaret adem je deze gevaarlijke stoffen niet in. De enige nog gevaarlijke stoffen die je rookt zijn nicotine en teer, terwijl je tegenwoordig zelfs kan kiezen voor E-sigaretten zonder nicotine. Bekijk deze link om een groot aanbod te zien in E-sigaretten.

E-Sigaret een stuk goedkoper dan gewone sigaretten
Naast dat een E-sigaret beter is voor je gezondheid is het ook zo dat je met de E-sigaret veel geld bespaard.  Dit komt met name omdat er geen accijns zit op de e-liquids. Daarnaast koop je één keer een e-liquid en hoef je hem verder alleen maar bij te vullen. Natuurlijk moet de liquid wel af en toe vervangen worden. Toch kan het roken van een E-sigaret je veel geld schelen.

Roken waar je maar wil
Een ander voordeel van het roken van een E-sigaret is dat je het overal mag roken. Je hoeft niet per se naar buiten te gaan of te gaan roken in een rokershok. Ideaal dus. Dit komt omdat de elektrische dampen van een e-sigaret niet schadelijk zijn voor de omgeving.