Nauwkeurige periodieke controle in Delft

Bel nu <a href="tel:0854011595">085-4011595</a>

Periodieke controle DelftOm uw gebit schoon en vitaal te kunnen houden is het laten onderhouden van uw gebit van groot belang. Enerzijds kunt u dit zelf doen door dagelijks tweemaal uw tanden te poetsen, anderzijds is het laten uitvoeren van een periodieke controle bij de tandarts aan te raden. Bij een periodieke controle loopt een tandarts uw gebit na op bijvoorbeeld beginnende gaatjes, problemen met uw tandvlees en tandsteen achter uw tanden. Waar mogelijk zal een tandarts uw gebit direct reinigen tijdens een periodieke controle, zodat u weer een tijd vooruit kunt! Voor het laten uitvoeren van een periodieke controle in Delft bent u bij onze tandarts aan het juiste adres. Wij helpen dagelijks tal van gezinnen met periodieke controles.

Periodieke controle in Delft laten uitvoeren

Een periodieke controle in Delft is absoluut niet eng, integendeel! Een tandarts zal nooit een behandeling uitvoeren tijdens een periodieke controle, hij zal enkel uw gebit reinigen. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van tandsteen achter uw tanden of kiezen, dan zal een tandarts dit tijdens de periodieke controle direct voor u verwijderen. Dit is echter een pijnloze reiniging en voorkomt dat u in een later stadium nog gaatjes kunt krijgen. Mocht er meer met uw gebit aan de hand zijn, bijvoorbeeld dat u last heeft van gaatjes, dat er een kroon of brug opnieuw gezet moet worden of dat er een ontsteking in uw tandvlees zit, dan zult u voor een vervolgafspraak terug moeten komen.

Periodieke controle en de mondhygiënist

Naast een periodieke controle kunt u eens per zoveel maanden een bezoek brengen aan de mondhygiënist bij u in de buurt. Een mondhygiënist reinigt net als de tandarts uw gebit, maar zal niet kijken naar gaatjes of andere afwijkingen in uw gebit. Wel wordt tandsteen verwijderd, worden ontstekingen in het tandvlees verholpen, enzovoorts.