Verstandskies trekken in Delft met de beste verdoving

Bel nu <a href="tel:0854011595">085-4011595</a>

Verstandskies trekken Delft

Wanneer jongeren in de puberteit komen beginnen de verstandskiezen over het algemeen te groeien. Voor veel mensen is het een spannend moment: moeten de kiezen wel of niet getrokken worden. Bij de een kunnen de verstandskiezen blijven zitten, terwijl ze er bij anderen uit gehaald moeten worden. Mocht het nodig zijn om verstandskiezen te trekken in Delft, dan kunt u bij onze praktijk terecht.

Een verstandskies laten trekken in Delft

De manier waarop een verstandskies in de kaak ligt is een van de bepalende aspecten in het maken van deze beslissing door een tandarts. Een verstandskies die scheef in de kaak ligt kan tegen andere kiezen duwen, waardoor tanden over elkaar of los van elkaar kunnen komen te staan. Een beugel is in dit geval noodzakelijk om de structuur van het gebit te herstellen, maar nog beter is het om de verstandskies er direct uit te halen. Een tandarts zal altijd met u overleggen wat het nut van het wel of niet verwijderen van de verstandskiezen in uw situatie is.

Waarom verstandskiezen uit gebit verwijderen?

Naast het feit dat verstandskiezen scheef kunnen groeien, zijn er een tweetal andere redenen om de verstandskiezen te laten trekken. In het geval dat een verstandskies scheef in de kaak ligt, zal deze nooit volledig doorbreken, waardoor het trekken ervan onvermijdelijk wordt. Ook het creëren van ruimte voor het herstructureren van het gebit behoort tot de redenen tot het trekken van een verstandskies. Een kind wat in de pubertijd komt en bij een orthodontist langsgaat zal bijvoorbeeld op aanraden van de orthodontist zijn of haar verstandskiezen kunnen laten trekken.

Een derde reden voor het trekken van een verstandskies in Delft is tandbederf op de verstandskiezen. Het is vaak lastig om met een tandenborstel de ruimte achter uw laatste kiezen schoon te houden waardoor bacteriën via het tandvlees bij uw verstandskiezen kunnen komen. Zo ontstaan zonder dat u het weet kleine gaatjes waarvoor het soms niet de moeite is om ze te vullen.