Tanden bleken in Delft voor mooie witte tanden

Bel nu <a href="tel:0854011595">085-4011595</a>

Tanden bleken DelftIedereen heeft de wens om zo lang mogelijk witte tanden te houden. Wat is er immers mooier dan een witte, stralende lach op uw gezicht? Helaas is het niet voor iedereen even vanzelfsprekend dat deze witte tanden ook daadwerkelijk behouden blijven. Enerzijds heeft dit te maken met een genetisch bepaalde aanleg, anderzijds is verkleuring van uw tanden en kiezen het gevolg van uw eet- en drinkpatroon. Mocht u niet langer tevreden zijn met de kleur van uw tanden en kiezen, dan kunt u er voor kiezen om deze te laten bleken. Tanden bleken in Delft kan in onze praktijk.

Laat uw tanden bleken in Delft

Het is aan te raden om voor het tanden bleken eerst te overleggen met de tandarts. Soms is het niet direct verstandig om uw tanden te laten bleken en kunt u bijvoorbeeld beter een maand wachten of uw eet- en drinkpatroon eerst aanpassen. Zo wordt de kans op een nieuwe verkleuring kleiner! Mocht het bleken van tanden in Delft toch nodig zijn, dan voeren wij deze behandeling graag voor u uit.

Oorzaken van tandverkleuring

Veel mensen vinden de gele kleur van tanden en kiezen er onverzorgd uitzien, wat de reden vormt voor het laten bleken van de tanden en kiezen. Om een nieuwe verkleuring minder snel te laten gebeuren is het belangrijk om de oorzaak van een verkleuring te begrijpen. Een tand of kies bestaat globaal gezien uit twee lagen, namelijk: tandbeen en glazuur. Het tandbeen bepaalt grotendeels de kleur van het glazuur, waarbij geldt dat des te dikker de laag tandbeen is, des te geler de tand ook wordt. Tandbeen groeit ons hele leven, waardoor gelere tanden en kiezen op latere leeftijd eigenlijk heel normaal zijn.

Op jonge leeftijd wordt de groei van het tandbeen bepaald door het eet- en drinkpatroon van mensen en een genetisch bepaalde aanleg voor verkleuring van de tanden. Wanneer u bijvoorbeeld regelmatig thee, koffie of rode wijn drinkt, zal het tandbeen sneller groeien. Wilt u witte tanden langer behouden? Mijd dan dergelijke dranken zo goed mogelijk!