Bent uj al geruime tijd bezig om te stoppen met roken en lukt dit steeds maar niet? Dan kan vermageren onder hypnose een mooie optie zijn. Ik bied namelijk gepersonaliseerde ondersteuning bij stoppen met roken aan. Hierbij spoor ik uw onderbewustzijn aan om te stoppen met roken. Dit kan gezien worden als een eenmalige investering. Het grootste deel van mijn cliënten stopt hierna namelijk direct met roken.

Roken zit voor een groot deel tussen de oren. Dit is dan ook de reden dat veel hulpmiddelen niet goed helpen. Deze middelen helpen natuurlijk wel bij de fysieke aspecten van het stoppen met roken. Echter is het mentale gedeelte het belangrijkste en daar kan ik u erg goed bij helpen. Een verslaving is een mentale afhankelijkheid en ik kan er voor zorgen dat u deze gedachte niet meer hebt. Ik heb hier al heel veel mensen mee geholpen en in 2011 stond ik zelfs in de krant. Dit kwam omdat ik een zware rookster geholpen had om te stoppen.

Stoppen met roken voor uw geld en gezondheid

Dat roken slecht is voor de gezondheid, dat weet u natuurlijk wel. Het verhoogt de kans op kanker. Buiten dat kost het ook nog eens een hoop geld. Op het moment dat u een pakje van 19 sigaretten per dag rookt, dan zal dit u €2190 per jaar kosten. Dit is natuurlijk zonde van het geld en met stoppen met roken onder hypnose kan ik u erg goed helpen. Op het moment dat ik u in een hypnose breng, dan zal ik het onderbewustzijn veranderen. Ik zorg er dan voor dat u weer zult denken als een niet-roker. Dit zal het stoppen veel makkelijker maken. Afkickverschijnselen kunnen nog wel plaatsvinden, dit is echter bij ieder persoon verschillend.

Heb ik u geholpen maar wilt u nog extra ondersteund worden? Dan heb ik ook nog een online video voor u. Aan de hand van deze video is het mogelijk om aan zelfhypnose te doen. Dit kan net het laatste zetje naar stoppen met roken zijn. Ik sta in ieder geval graag voor u klaar om te helpen met deze belangrijke stap in het leven.