Het kiezen van een tandarts is vaak een lastige keuze, maar als je voor PC2 tandartsen kiest dan maak je een goede keuze. PC2 tandartsen zijn betrokken en zorgen voor een persoonlijke benadering. De periode controle zorgt ervoor dat er geregeld een contact moment tussen jou en jouw tandarts is. Als jij voor dit bezoek bij de tandarts bent, dan neemt de tandarts altijd jouw mondverzorging en gebit en mondstatus met jou door.

De kwaliteit van PC2 tandartsen wordt behouden

Als een PC2 tandarts aan het werk gaat, dan heeft deze tandarts vanzelfsprekend zijn of haar opleiding tot tandarts afgerond. Maar daarnaast is het voor PC2 belangrijk dat de tandartsen op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in hun vakgebied. Voor PC2 tandartsen is het volgen van bij- en nascholing daarom een belangrijk onderdeel van hun werk. Daarnaast zullen ze geregeld bezoeken brengen aan klinische avond en studiegroepen. Het is voor jou belang dat de tandartsen altijd op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen en de kennis vers en fris houden.

Bij angst of klachten staan PC2 tandartsen voor jou klaar

Niet iedereen vindt het fijn om naar de tandarts te gaan en dat begrijpen de PC2 tandartsen maar al te goed. Het is daarom ook de taak van de tandartsen om jou te kunnen voorzien van alle nodige informatie. En de tandartsen zullen er alles aan doen om jou op jouw gemak te stellen. Dus stel die tandartsafspraak niet langer uit en kom  zo snel mogelijk langs. Daarnaast kun je in een situatie terecht komen waarbij jij acute en hevige klachten ervaart. Dan is het altijd belangrijk om meteen contact op te nemen met jouw tandarts. Dan kan jouw tandarts jou voorzien van advies en informeren over de mogelijke gevolgen van deze pijn.